Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

sign2 id4949

S.C. Victoria Imperial MBK  SRL
numita in continuare EL BACHA cu sediul social în Bucuresti, Str. Piata Alba Iulia NR.6, Bl i5, PARTER, Sector 3, înregistrata la Registrul Comertului sub NR. J40/6343/2012, cod de identificare fiscal? RO30263373, reprezentata de dl. Michel BouKhalil in calitate de administrator.

Aici vei gasi toate informatiile necesare despre ce facem noi cu datele tale.
Ne poti scrie oricand la adresa de email: contact@elbacha.ro@gmail.com pentru a afla mai multe informatii despre datele tale.

Ce date colectam de la tine ?
Date de contact ( nume, prenume, telefon, adresa de email )
Alte date care te identifica ( cookie-uri si informatii din traficul de server )

Ce sunt informatiile din traficul de server ?
Atunci cand vizitezi un site web, dezvalui anumite informatii: adresa IP, ora vizitei, websiteul din care ai venit atunci cand ai accesat websiteul nostru etc.  Elbacha.ro ,ca si alte websiteuri, inregistreaza aceasta informatie pentru a putea personaliza continutul sau, pentru a se putea proteja de atacuri externe indreptate impotriva capacitatilor sale tehnologice sau pentru a urmari, de-a lungul timpului, traficul inregistrat pe website si paginile cele mai accesate de catre cititorii sai, pentru imbuntatirea continutului websiteului.

Ce facem cu datele care le colectam ?
In general folosim datele tale pentru a-ti raspunde la solicitari sau pentru a-ti transmite documente contractuale daca am semnat un contract.

Care e motivul pentru care le colectam ?
In cazul datelor de contact ne bazam pe interesul tau legitim, care reiese din solicitarea facuta catre noi.

Cat stocam datele ?
Daca doar ti-am raspuns la solicitare fara ca intre noi sa intervina un contract, datele tale vor fi stocate 6 luni.
Daca am semnat un contract, iti stocam datele pe perioada valabilitatii contractului, cat si o perioada dupa (perioada legala obligatorie) necesara pentru a face dovada contractului.
Daca ne-ai trimis CV-ul acesta va fi pastrat pe o perioada de 1 an.
Daca ne-ai platit, datele financiare trebuie pastrate pe o perioada de minim 10 ani.

Cine mai are acces la datele tale ?
Putem dezvalui datele tale  personale (descrise mai sus) in urmatoarele conditii:
ne soliciti expres aceasta sau autorizezi expres dezvaluirea;
informatiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de perchezitie, a unei citatii sau a unei hotarari judecatoresti), a impune un acord pe care il avem cu tine sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranta sau drepturile, proprietatea sau siguranta angajatilor nostri sau a altora;
informatiile sunt furnizate agentilor nostri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care indeplinesc functii in numele nostru;
in cazul in care vorbim despre abordarea unor urgente sau a unor cazuri de forta majora sau in cazul in care dezvaluirea este necesara pentru a solutiona litigiile, revendicarile sau persoanele care detin un interes legal sau benefic.

Ce drepturi ai ?
Ne poti solicita pe adresa elbacha.ro@gmail.com o copie a tuturor datelor personale colectate de noi, precum si in cazul în care doresti sa îti transmitem, informatii despre datele personale colectate de la tine.
Ne poti solicitita pe adresa elbacha.ro@gmail.com actualizarea datelor personale colectate de la tine.
Ne poti solicitita pe adresa elbacha.ro@gmail.com stergerea datelor personale colectate de la tine.
Vom încerca sa raspundem solicitarii în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.
Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

Aceasta politica a fost redactata la data de 24.05.2018, urmand a fi revizuita si actualizata periodic.